For to måneder siden troede jeg næsten, at jeg var alene om at leve med min ‪#‎hemmelighed‬, om vold i ‪#‎hjemmet‬. Det har sidenhen virkelig overrasket mig, hvor ekstremt udbredt ‪#‎vold‬ i ‪#‎parforhold‬, og ‪#‎ægteskab‬egentligt er. Det er et møg uhyggeligt, og meget ‪#‎sårbart‬ emne at lukke op for, og et kæmpe ‪#‎tabu‬ som man bestemt ikke taler om – og hvorfor egentligt ikke?

Jeg vil gerne begynde at lave et månedligt ‪#‎indlæg‬, hvor jeg via jer – forskellige kvinder og mænd, fortæller om jeres ‪#‎personlige‬ oplevelser med vold på min ‪#‎Blog‬.
Der er SÅ mange kvinder derude som har brug for hjælp, til at tage det sidste skridt, og vide at de ikke er alene.

Har du lyst til at dele din historie, så må du meget gerne skrive en privat besked til mig inde på min Facebook-fanside ved at trykke på linket, eller på min email: Hasendonk@Gmail.com.

**Ønsker du at være anonym, vil den bliver skrevet derefter.
‪#‎Historierne‬ kan måske være med til at gøre en forskel – både for dig som fortæller, men måske også for et andet menneske, som står midt i det.
Bryd tabuet & ‪#‎Brydtavsheden‬!