"forelskelse er som at have fødselsdag i maven"

Jeg elsker stadig min eksmand

kh_dis_nyskilt_008Jeg vil vædde med at i sad med åben mund, og skyndte jer at trykke ind på linket til min blog, da i læste overskriften. Whaaaat? .. Men jo – den er go’ nok. Jeg vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte, som er reserveret til min højt elskede søns far. Han har været en kæmpe stor del af mit liv, vi har planlagt livet til vi gamle, og oplevet en masse skønne ting sammen. Vi fandt bare aldrig ud af, at være gode for hinanden. I dag har vi hver især fundet kærligheden et andet sted, og jeg under ham alverdens lykke, ligegyldigt hvad der har været sket mellem os. Når jeg skriver at jeg stadig elsker min eksmand, så betyder det at jeg elsker ham, for den søn han har givet mig, alle de gode minder, som jeg stadig kan kigge tilbage på, og ikke mindst bør jeg takke ham for, at have gjort mig til den stærke kvinde, som jeg heldigvis er i dag. come_siamo_diventati_monogami_5506Vi har en tendens til at glemme, at der også har været gode stunder i de forliste forhold, og alle de grimme ting der har været imellem hinanden, bruger man som våben. Børnene, og hinandens nye kærester, bliver brugt i kampens hede, for at tilfredsstille sin egen egoistiske verden. Man kan være fyldt til randen af had, og afmagt, og man tyr til lave midler for at få ramt på modparten. Det er jeg personligt total modstander af, og derfor er jeg også utrolig glad for, at jeg har en eksmand, som gerne vil finde ud af tingene i fred og ro. Jeg kan sagtens hidse mig op, men ved nærmere eftertanke, så er det bare ikke dét værd. Vi har begge valgt at vores kærlighed ikke kunne overvinde den vrede, som tog over i vores ægteskab, og derfor måtte vi desværre fra hinanden. Tænk jer nu om, før i bruger børnene, og uskyldige mennesker omkring jer som våben. Det er så fejt, og slet ikke nødvendigt.

Rigtig dejlig aften hjemme i de danske stuer <3

12235760_535448456604794_2095055313_o

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"forelskelse er som at have fødselsdag i maven"