Du behøver ikke at "like" mine indlæg, eller statusser - Jeg ved at du følger mig.

“forelskelse er som at have fødselsdag i maven”

4456304-forelsket-lb-lber-trning-Sådan sagde Mia på 7år, da hun skulle forklarer, hvordan det egentligt føltes, når man er forelsket. Sikke en dejlig måde, at beskrive kærligheden på, for det ér en helt unik og vanvittig fantastisk følelse. Jeg har haft kærester før hvor jeg før troede, at var forelsket. Det har jeg måske også været en smule, for kærligheden kan jo tolkes, og defineres på et hav af utallige måder. Jeg har været på dates, hvor jeg datede den ene i 4 måneder. Jeg glædede mig til når vi skulle ses. Vi havde massere at tale om, han var lidt af en “naughty hapser”, intelligent, fornuftig, også delte vi også de samme drømme, om fremtiden med familie, børn, hus, karrierer osv. Det var jo helt perfekt, og jeg var da lun efter ham. Alligevel følte jeg, at jeg måtte gøre det forbi mellem os. Jeg kan ikke helt give en konkret forklaring på hvorfor, for egentligt var der ingen grund. Jeg følte bare, at jeg skulle noget andet. Tanken om at jeg ville fortryde det strejfede mig også nogle gange, men jeg stod fast i min beslutning, da jeg (Naiv som jeg er) tror på at “everything happens for a reason”. Der gik et par måneder efterfølgende, hvor jeg besluttede mig for at droppe dating, og tænke lidt på mig selv. En aften da jeg sad og skrev med min gamle flamme, gik det op for mig at jeg stadig var lidt små forelsket i ham igen (red. don’t even ask). Det skulle han da naturligvis slet ikke have at vide, for vi passede jo på ingen måde sammen. Jeg forholdte mig, som den her kolde bitch, og tekstede “ja/nej”-tilbage, for halløj – tænk hvis jeg nu åbnede mit hjerte, og gav ham muligheden for at knuse det. image_22Så meget nosser havde jeg alligevel ikke, så hellere kører den ud, som miss-you-cant-touch-me. Der gik et stykke tid, og jo mere vi skrev sammen, jo mere havde jeg “fødselsdag” i maven. En lørdag aften hvor Victor var hos sin far, sad jeg alene med usoigneret hår, de bare stænger op på bordet, med et glas cola i hånden, og en film i fjernsynet.Pludselig bippede en besked ind i min indbakke. Den var fra “ham”. Jeg trak vejret dybt, så mine lunger fyldte sig med luft, og holdte vejret i 10 sek, før jeg slap det igen. Det begyndte at krible i min mave, og jeg tog mig selv i at ligge og fnise. Jeg læste beskeden 3-4 gange før jeg svarede. Vi skrev lidt om hvordan det gik, hvad jeg lavede, og hvad han lavede. Han fortalte at han skulle en tur på tanken, sammen med en kammerat, og ja – jeg skulle da pludselig også derned, for at købe cigaretter, selvom jeg havde 2 pakker på emhætten med banderole på. Jeg skyndte mig hurtigt ud på toilettet, for at ordne mit mujaffa-hår, smide lidt pænt i ansigtet, også afsted mod statoil i min sorte C1’er. Jeg nåede frem, og smuttede ind i tankstationens kiosk, før jeg gik ud igen for at mødes med ham. – “Jeg har haft kærester før hvor jeg før troede, at jeg var forelsket”. Fra det øjeblik hvor jeg så ham ind i øjnene, vidste jeg at det aldrig var forelskelsen, som jeg før havde følt. Fra dette øjeblik vidste jeg, at jeg elskede ham, at det var ham jeg ville have, og at jeg ville give ham mit hjerte – om det blev knust eller ej. Vi blev oppe sammen hele natten, og da vi gik hver til sit for at tage hjem og sove, blev vi enige om at mødes igen nogle timer efter. Jeg fandt ud af at hans følelser var fuldstændig gengældt, og at de havde været det altid. Dengang vi første gang så hinanden, kæmpede jeg imod mine dæmoner, et fuldstændig kaotisk liv, med problemer og det samme gjorde han. Det virkede på det tidspunkt fuldstændig dødsdømt på forhånd. Som Panamah synger i den sang, som vi lyttede til for første gang 12047170_826599590771603_7941510904725502133_n“Lov mig lige at, ingenting er slut, Det ordner sig, Det ordner sig, Når tiden den er rigtig, Jeg savner dig, Det ordner sig, For tiden er du vigtig, Mon tiden den er rigtig” 

Tiden er endelig rigtig – og han gør mig til verdens lykkeligste kvinde <3

 

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

1

  • Så smukt et forløb og stort tillykke med forelskelsen/kærligheden 🙂
    Krydser for at I sammen bærer igennem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du behøver ikke at "like" mine indlæg, eller statusser - Jeg ved at du følger mig.