Bitre kællinger, og en usikkerhed om fremtiden!

Du behøver ikke at “like” mine indlæg, eller statusser – Jeg ved at du følger mig.

Jeg kunne virkelig ikke dy mig, med den her ekstreme provokerende overskrift. Men jeg syntes egentligt, at det passer perfekt til dette indlæg. Jeg sad på min computer, og tjekkede mine emails igennem. Pludselig ser jeg en email om, at min “enemy/stalker no one”, har en fast rute forbi – ikke kun min fanside på facebook, men sørme også her på min blog.. Waaauw tænkte jeg. 12167854_10207812469728576_1653867996_nEgentlig tror jeg ikke selv, at hun er klar over, at jeg ved hun følger med, men jeg tager det virkelig som en kompliment. Så kære du, jeg ved du læser dette, så tusinde tak! – Tak fordi du øger besøgstallet, fordi du gør dit, for at reklamere lidt ekstra for mig, og min færden på de sociale medier. Jeg er dog ikke den eneste der møder denne form for “hater-stalking”. En af mine bekendte (fra samme branche), har for nyligt selv fortalt mig, om en meget ubehagelig episode. Jeg har tit tænkt på, hvad der mon går igennem hovedet på det menneske, som udsætter et andet, tit og ofte fremmede menneske, for ekstreme negative kommentarer, sender hadebeskeder, fortæller løgnehistorier eller sågar udsætter personen for frygt. Hvad kan bringe et menneske ud til det punkt, hvor man selv kan synes det er i orden? Jeg er forarget – ligeså snart man forlader sin bopæl er man allemandseje, og tanken ved dette giver mig myrekryb. Jeg gik ikke ind til dette, for at blive truet med forsidehistorier på Se&hør, svinet til på realityportalen, eller hængt ud på youtube. Jeg gjorde dette for at komme videre i mit liv, og for at gøre opmærksom på at “bryde tavsheden”. Jeg ved også godt, at alt det her høre med, men jeg føler mig på ingen måde anderledes, end dig som sidder og læser dette opslag.download (1) Hvorfor skal jeg så bare sætte mig ned og acceptere det? Min bekendte fortalte, at en mand havde opsøgt hende. Det startede med en venneanmodning på facebook, som senere blev til brevveksling, og en invitation til en date. Denne invitation blev afvist, og det gjorde ham vred. Han havde på mystisk vis, fundet frem til kvindes hemmelige telefonnummer, og begynde her at skrive ubehagelige smser, og sende billeder af sine kønsdele, med væmmelige tekster på. Kvinden blokerede manden på telefonen, og det har tydeligvis provokeret ham så meget, at han ikke kunne komme i kontakt, så han valgte at møde op på hendes bopæl. Dette har påvirket hende så ekstremt meget på det psykiske plan, at hun i øjeblikket ikke kan fungere optimalt i dagligdagen. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvor hårdt hun har det, men hvor må det være så ufattelig krænkende, og ubeskrivelig grænseoverskridende. Dette er blot én historie, ud af rigtig mange. Derfor gør det mig vred, når jeg får kommentarerne “Hvad havde du regnet med” – “du vidste vel hvad du gik ind til” Det giver mig eftertænksomhed, og en overvejelse om, hvorvidt rampelyset egentligt er dét værd i længden.WIN_20150701_123424//Jannie <3

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

2

 • Elsker din overskrift! 🙂 Og ja det er utroligt hvem man finder ud af faktisk holder øje med en i stilhed, selvom man ved de offentligt ikke kan udstå en 😉

  Det er altid farligt at man, smider sig selv ud i rampelyset, især på den måde som du har ved at deltage i reality program, for rigtig mange har ondt i røven. Samt alle har en mening om ALT i dag, og det kommer ikke altid ud på den bedste måde.

  Det eneste man kan gøre er at stå ved hvad man siger og gør både på skærmen og udenfor. Men det er uhyggeligt at sådanne episoder (som den du nævner) hvor folk pludselig dukker op på ens adresse.. Men ja der findes mærkelige mennesker alle steder..

  Jeg synes du er sej og virker i hvert fald på tv som et behageligt menneske :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinaBynk

  Uhhhh. Jeg hader bare væmmelige tekster med kønsdele på 🙂 🙂 🙂 🙂 Sorry, kunne ikke lade. Mega krammer til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bitre kællinger, og en usikkerhed om fremtiden!