Reality - Sandheden om en bitter-sød verden !

Bitre kællinger, og en usikkerhed om fremtiden!

Jannie_webHvordan kan det egentligt være, at vi kvinder kan nå et stemningspunkt, som er så langt væk, fra de personligheder vi normalt har, og fra den virkelighed vi  normalt lever i?
I dag tog jeg mig selv i, at nå ned på et grusom niveau, hvor jeg på ingen måde kunne kende mig selv. Hvad fanden sker der for, at vi kvinder, kan nå højder af raseriudbrud, og næsten sparke 3. verdenskrig igang? Jalousi, kærlighed, vrede, skilsmisse, dine, mine og vores børn – Bland alt dette, og du får en bombe-cocktail, som destruere meget mere, end hvis Barsebäckværket røg i luften.12067948_524875057662134_62469444_n Jeg ville virkelig ønske, (af hele mit hjerte) at vi kvinder for fanden kunne finde ud af, at kommunikere med hinanden i stedet for, at stikke det grimme ansigt frem, og små-bitche i krogene om hinanden, eller det der er værre. Er du sunshine hvor kan bitre kvinder, som har ondt i sulet, være røvhamrende modbydelige overfor hinanden! Nok om det – puha!
Nu tager sagen lige en anden drejning, for hold nu kæft hvor har jeg oplevet meget, siden sidst jeg skrev et indlæg. Jeg har her det seneste gået og spekuleret på, om de fremtidsdrømme jeg havde, og den kurs jeg nu engang har sat, egentligt er den rigtige for mig. Jeg er mega i tvivl, om jeg egentligt ikke hellere vil noget andet? Jeg drømmer stadig om min 3 vær. lejlighed, at komme hjem igen, til mit København. Men hvad så med de mennesker, som jeg vil efterlade her? Hvad med Victor, og hans lille liv her? – Mon det ville blive, en for stor mundfuld for min dyrebare skat? Og hvad med min nye kæreste?12140627_525665514249755_1364975947476804718_n Jeg har meget svært ved at tro på, at han vil tage med mig til København, men hvad nu hvis jeg ikke gør det? Lever jeg så efter en andens drøm, og ikke mine egne? En milliard spørgsmål kan hobe sig op i min modne hjerne, og lige god er jeg til at besvarer dem. Hvorfor findes der ikke en “livs-guide”, hvor man kunne slå spørgsmålene op, også bare videre i teksten? Jeg hader at være usikker på, om de valg jeg træffer, mon er de forkerte. Samtidig kan man jo aldrig blive klogere hvis man ikke får lov, til at jokke i spinaten, og “fucke” det lidt op for sig selv engang i mellem. “Kære gud. Hvis du kan høre mig deroppe, så er det nu jeg har brug for hjælp!” Verden er modbydelig stor med sine 12.756,270 km i diameter, og mulighederne er mange.

Anyway – Nu er det efterårsferie, og jeg har uge fri fra studierne, og slipper hermed også for en helt særlig person, som her for tiden skaber en dødkedelig karma på min skole. Årh det er herligheder! Jeg har glædet mig helt vildt til, at bruge denne uge i selskab med en masse dejlige mennesker, og min skønne søn.

Kan i have den dejligste efterårsferie !

Kærlig Hilsen fra Jannie <3

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

4

 • Søs Gren

  Smukke, jeg så selvfølgelig helst at du blev her (i nærheden af mig) men det ville være egoistisk af mig, ikke at støtte dig i dine drømme, og det vil jeg altid gøre, der er kun under en times køretid til Kbh, og du vil ikke miste mig som veninde af den grund ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miaamalie

  Jeg synes bare du er så skide sej altså! Med hensyn til livsguide, så er jeg godt nok kun 24 år og har ikke været nær så meget igennem som dig – men jeg har fundet ud af at man ikke skal tænke “hvorfor er der ikke en livsguide”, men tage sin store kølle og smadre den tankegang en ordentlig én – og så lave sin egen livsguide. Jeg vil ikke tænke “hvad nu hvis”, så hvis jeg har en drøm, så GØR jeg det og får det til at lykkes. Jeg har en søn på 10 mdr og kan sagtens sætte mig ind i at “gamet” er ændret siden sådan et lille væsen kom ind i livet. Men det handler (mit liv i hvert faldet) om at hvis du har en drøm, så gør det og få det til at virke – og det plejer det (7-9-13) at gøre hvis jeg går all-in.
  Kærlighed til dig – jeg synes du er skide sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg, det kan være utrolig svært at tage nogen af de store beslutninger her i livet.. Håber du finder den rigtige for jer..

  Håber i havde en skøn efterårsferie.

  Kunne du tænke dig at være med i en Knæk Cancer indsamling for bloggere?
  http://www.jeasblanketanker.dk/2015/10/knk-cancer-ugen-er-igang.html

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg, det kan være utrolig svært at tage nogen af de store beslutninger her i livet.. Håber du finder den rigtige for jer..

  Håber i havde en skøn efterårsferie.

  Kunne du tænke dig at være med i en Knæk Cancer indsamling for bloggere?
  http://www.jeasblanketanker.dk/2015/10/knk-cancer-ugen-er-igang.html

  Knus Jeanette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality - Sandheden om en bitter-sød verden !