Dansk design til hjemmet - Jeg er fan!

JEG HADER DIG MOR !


Torsdag aften faldt Victor hurtigt i søvn. Dagen i børnehaven havde sat sit præg på ham, samt et uheld som skete, da han var ude for at lege – derfor var han var ikke til at vække, da aftensmaden stod færdig på spisebordet. Han havde været ude og løbe uden sko på, og var kommet galt afsted med sin storetå. det blødte forfærdeligt, og han var overbevist om at storetåen ville falde af. Han fik selvfølgelig et fint plaster på med flyvemaskiner, og det 1919648_380886238727684_7559178076456398679_ntrøstede ham, at han selv måtte vælge. Vi måtte udsætte badet til dagen efter, da han var bevistløs, og nærmest ikke kunne vækkes, så i stedet fik jeg ham skiftet til nattøj, og puttede ham. Er der forresten noget dejligere end, at kigge på sine børn når de sover? Syntes Victor er så smuk et produkt af hans far og jeg. Det blev fredag morgen, Victor skulle have morgen mad, og derefter i bad. Da vi kom til badet blev han fuldstændig hysterisk! Himmel og hav var i bevægelse! – Han ville FANME ikke i bad, og jeg var en DUUUM MOOOR! Han smækkede med døre, råbte og skreg som en gal, så jeg var bange for, hvad naboerne mon ville tænke. Jeg lyver ikke overfor jer, når jeg fortæller at dette hysteriske anfald stod på i over en time. Selvom at jeg missede skolen, og han kom i børnehave lige til frokost, så fik jeg det rigtig dårligt. Jeg vil sgu ikke være en lorte-mor! Tit spekulerer jeg på hvad jeg gør galt, og om jeg skulle have håndteret en konflikt anderledes, og hvordan anderledes? Der farer en djævel i drengen, når han ikke får sin vilje, og man får nogle gange lyst til at lade ham gå med røven bar, bare for at få fred fra det hysteri. Meen – Hvis jeg nu sprang over hvor gærde er lavest, så ville det jo være ris til egen røv, og han kunne styrer showet11071946_444908632325444_3857638378169656718_n hjemme. Samtidig så tænker jeg på denne sætning “Vælg dine kampe”. Hvornår kan man være sikker på, hvilken kamp der er værd at bruge tid på? Når jeg henter han fra børnehave nægter jeg simpelthen, at diskutere med ham hvorvidt, at han skal have jakke på ud til bilen, eller ej. Den kamp gider jeg simpelthen ikke, og har dog heller ikke problemer med at give ham den på, inden han løber ud og leger herhjemme – heldigvis!. Efter jeg LANGT OM LÆNGE fik ham i bad, givet ham tøj på, og ud af døren, aftalte vi at køre ned i Brugsen, og købe fredagshygge til ham, som han skulle beholde i tasken, nede i børnehaven. Han skulle holde weekend hos far, så jeg ville ikke se ham før om søndagen (idag). Det er så her jeg sidder, og tænker på hvor øv denne weekend har været for mig. Jeg brugte så lang tid i fredags på, at blive uvenner med min 4 årige dreng, og samtidig skulle jeg undvære ham i hele 2 dage. Jeg nåede jo kun lige at blive gode venner med ham, før at han skulle afleveres. Jeg vil så gerne give min dreng den barndom, som jeg desværre ikke fik. Min kære lillesøster og jeg, er vokset op hos min farfar og farmor. Ikke at vi led nogen nød, for de gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Vi har aldrig manglet kærlighed, omsorg eller støtte, nu hvor mine egne forældre ikke magtede at påtage sig jobbet som forældre, eller magtede at handle i vores tarv og se vores behov. Egentlig var min søster og jeg nok også heldige at kunne det – der er en grund til at de hedder “Bedste”-forældre, og det var de i sandhed også! Jeg ved heldigvis at Victor hygget sig, sammen med C. Jeg modtog et billede hvor de har været ude, og grave deres egne kartofler op, som de lagde i jorden sammen for et stykke tid siden. Det er jo det rene idyl for Victor, da han elsker at rode i haven, ligesom hans forældre. Jeg har savnet ham mere denne weekend end jeg plejer, og jeg glæder mig til at han i aften, når min eneste ene kommer hjem. <3

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk design til hjemmet - Jeg er fan!