Det perfekte bedrageriske forhold.. - Monogami er et flop !

EKSAMEN !!

11639578_10207146011032727_1724035649_oI morgen skal jeg til den sidste eksamen, inden sommerferien. Jeg er en uge bagud, og arbejder alene, selvom det er en gruppeeksamen.
Min partner – har jeg ikke set det fjerneste af, så her sidder jeg, mega nervøs, med rander under øjnene, som beviset på søvnmangel Arrrrrrrrgh!! _hg (1)
Heldigvis er jeg beriget med et par vidunderlige piger fra klassen, som engang i mellem smider hvad de har i hænderne, for at hjælpe mig – på trods af at de selv, har en masse de skal nå. hjerteJeg er jer evig taknemlig!! Victor faldt hurtigt i søvn efter en dag i børnehaven. Da jeg hentede ham, fortalte en af pædagogerne mig, at han havde kommet til, at låse sig selv ude på badeværelset. Han kunne ikke komme ud, og det endte med at én af pædagogerne,måtte brase døren op, fordi Victor stod dødulykkelig, og rigtig bange. 4243009-evigglad-finder-vej-udenom-sneen-og-vandrer-i-brnehaveYnglings pædagogen kom til undsætning, og selvom at det kostede en dør, var hun glad for at Victor kom ud. klassekageJeg blev virkelig bekræftet i, at de passer godt på min barn dernede når jeg er i skole. Selvom det har været et par tarvelige dage, har vi dog alligevel nået, også at have det lidt sjovt, og hyggeligt, med hjemmebagte kager, og grin. Jeg går i en klasse hvor vi allesammen har det rigtig godt med hinanden, og vi hjælper på kryds, og på tværs. Der er ingen disideret11660375_10207146010232707_291316712_o “grupper” hvor man går i flok, for vi alle kan grine med, når vi har detsjovt. * PS. Billedet med Belinda, og jeg – Vi har ikke fået huer endnu. Denne hue var efterladt på gangen på skolen, og hey – man kan da ligeså godt øve sig på selfies, til det bliver vores tur, til næste år. 

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte bedrageriske forhold.. - Monogami er et flop !