Mit politiske opstød !

Det perfekte bedrageriske forhold.. – Monogami er et flop !


5902857-utroskabJa – Overskriften siger egentligt det hele. Vi kvinder og mænd, stræber efter denne ægte kærlighed, hvor evig kærlighed, troskab og lykke, er i højsædet – Hr. og fru Danmark + børn. Men har du egentligt nogensinde taget din kæreste i, at kigge efter andre end dig?, flirte med andre, eller taget ham i at se porno? I så fald er det ikke så underligt, for kun tre pct. af pattedyrene har én partner livet ud – og mennesket er jo ganske rigtigt, et pattedyr. Jeg er kommet frem til denne konklusion, at hvis jeg vil “in sickness and in health until death do us part”, så er der STOR sandsynlighed for, at min kommende mand, på et eller andet tidspunkt, vil lave et sidespring før eller siden. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på de her “åbne”parforhold. De lader jo faktisk umiddelbart til, at have det rigtig godt sammen, og med klarer linjer af respekt for hinanden, så ser det jo ud til at være helt på sin plads.utro-prim Hvor er det egentligt ekstremt grænseoverskridende, at skulle acceptere. Vi kan jo reelt ikke love vores partnere, når vi står oppe ved alteret, hvilke følelser, lyster eller behov, vi vil have, flere år ude i fremtiden. Vi ændre os jo konstant. Jeg talte med en rigtig god kammerat igår. Han fortalte at der er forskel på sex og kærlighed. Det giver jeg ham ret i, for hvem har ikke knaldet med en, uden at have følelser involveret? Kan man egentligt vælge at leve i monogami, på trods af lysten til andre, og derefter leve som et helt menneske? Jeg kender et hav af mennesker, som har været en rigtig gris med ******, og tit har begrundelsen været – “Hvad du ikke får hjemme, får du et andet sted”. Arrrgh – Jamen her taler vi om behovet for andre, ikke kun behovet i sig selv. Jeg tror det er en undskyldning, som bliver brugt rigtig meget. Ikke nok med, at vi vælger at smide bomben, “Hey – jeg har været dig utro”, så skal de også have sådan en “Men du var jo lidt selv uden om det ikk”. Argh det er for groft. Undskyldningen er en erstatning for.. Tja – sandheden. Mange ved jo slet ikke hvorfor de gør det. Min kammerat og jeg talte videre om emnet, og pludselig tænkte jeg – hvad er det egentligt der gør, at utroskab er så svært at tilgive, i forhold til så mange andre ting? Jeg er med på, at det er et massivt tillidsbrud, men det er der jo rigtig mange ting, som også kan være. Jeg ved egentligt ikke, hvordan jeg personligt har det ved polygami. Jeg kan være rasende jaloux, men det er nok mere fordi, at jeg er opbygget sådan, du-må-ikke-men-jeg-må-gerne-agtig. Jeg deler sgu da ikke mit legetøj ud..

”Monogami strider mod de dybtliggende instinkter, som biologien har udrustet både mennesker og dyr med. Dette er ikke en undskyldning men en forklaring”  (Lipton & Barash)

Men helt ærligt – Hvorfor går vi så ekstremt højt op i – eller forsøger at leve i tosomhed, og være vores partner tro? (Elsker det spørgsmål)come_siamo_diventati_monogami_5506

Effektiv reklame – få en reklamefilm, der viser dit produkt eller din virksomhed. Brug filmen på Facebook, Youtube, hjemmesiden osv. BilligReklameVideo.dk

FOLLOW ME ON "BLOGLOVING"

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit politiske opstød !