Sukkerfrie søde fristelser

Min nye duft – Vanilje parfume med strejf af lotus, roser, og jasmin

42467180Jeg har de sidste 7-8 år brugt den samme parfume, stort set uden undtagelse, så jeg besluttede mig for at jagte en ny duft, som ikke mindede mig om min ex C. Jeg syntes at der skulle ske noget nyt, men det var lidt af en udfordring, for jeg har jo mine krav. Den skulle ikke dufte for friskt, for sødt, og tungt, men romantisk, blomstrene og rent. Jeg er mega sær hvad angår dufte, for jeg syntes hurtigt at de kan dufte ALT for sødt. Det virker bare slet ikke for mig, og dufter heller ikke godt på mig  – så derfor bruge jeg en time i den lokale Matas,  for at dufte mig frem til, “min nye duft”.

(Siden er simpelthen så genial, for parfumer og hudplejeprodukter er som regel vildt dyre, men her har man mulighed for at “afbetale”. Det vil sige, finder du en lækker duft til 450,- giver du 19,- pr. måned og det er UDEN renter, Uden Gebyrer.)

Jeg fandt frem til denne vanvittig lækre duft, og det var ren kærlighed! DKNY Pure Verbena – en parfume fra Donna Karen, med duft af vanilje fra Uganda, tilsat lotus blomster, roser, og jasmin og mange andre aromaer. Jeg tog hjem og fandt parfumen hos “duftladen” og gjorde mit køb <3  “Parfumen kan selvfølgelig –> (( KØBES HER ))..” Det er et af de bedste køb jeg har gjort mig længe !

Go’ Shopping-fornøjelse <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfrie søde fristelser