Fra fortælling på TV, til ord på papir

I wanna know what love is!

1511909_479360162213624_6136285026279196261_nJeg har det sidste halve år været parat til at lukke en mand ind i mit liv igen, men hver gang jeg har været på en date, syntes jeg at finde de mærkeligste fejl. Min mega kloge veninde Betina mener, at det dybest set måske bare handler om, at jeg er bange for at stole på en mand igen, at vise min sårbarhed og lade mig rive med, og tage det som det kommer. Hun har måske ret? Jeg kan godt se at mine barrikader blokkerer vejen, for en eventuel fremtidig kæreste, men jeg mener da sagtens at man kan indlede et forhold, eller indlede til det der i fremtiden kunne udvikle sig til et forhold, ved at passe på sig selv. Jeg skal lære at stole på andre end mig selv, og især mænd. Jeg savner suset i maven, en at ligge i ske med, holde i hånd med, tale fortroligt med, og dele fremtidsplaner og ambitioner med. Jeg syntes selv at jeg lever frygtløs, men set i bakspejlet, så virker det sgu ikke særlig frygtløst, når man blokker en fyr på FB, som man netop har haft et one-night-stand med, efter en vild bytur i indre KBH med fætter Kris, skønne Nicita og de andre bøller. – Undskyld undskyld undskyld Christian! Det skriger voldsomt af frygt for en afvisning jo.” I’m to scared to face the truth”.

18804_452658104883830_8936024350498618431_nJeg savner en mand, jeg kan regne med. Når jeg går ud med mine piger og drenge, så oplever jeg ofte at de mænd som henvender sig, ofte allerede er i et parforhold. Det sker faktisk ikke kun i byen, men også på FB, til møder,  ja sågar i Brugsen mellem frysediskene. De taler tit om at de elsker deres bedre halvdel, men savner spændingen som for længst er forsvundet. Det lyder så meget som den mega klamme grimme ”dating”-side VictoriaMilan. Alt det bekræfter kun min teori om, at de fleste mænd er fuld af gode idéer – selv de mænd du IKKE regnede med, er nogle uforbederlige svin! Hvis du vil leve lykkeligt, og lege hr. og fru. Danmark, så er monogami åbenbart ikke en mulighed. Hvad fanden er det egentligt for noget?

Nu har jeg ikke datet i laaang tid (since December 2014), så tiden er måske moden til at tjekke markedet lidt ud igen?  Forhåbentlig får jeg ændret min teori om mænds klamme vaner for uspecificeret sex og samliv, for hvem ønsker ikke ægte og sand kærlighed? Jeg længtes <3

Sov godt – Jannie 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra fortælling på TV, til ord på papir